Sponsoring

 

Sponsoring

Mensen die iets doen wat goed is voor henzelf en daar tegelijkertijd een goed doel mee ondersteunen. Dat is het dubbele effect dat AD Questo's eigen filosofie op dienstbaarheid perfect weerspiegelt. Je doet iets waar je zelf plezier aan beleeft terwijl je er ook een ander mee helpt. Dat AD Questo tegelijkertijd ook probeert de naamsbekendheid te vergroten is mooi meegenomen.

Sponsorprojecten AD Questo op een rij:

 

Muskathlon

Deze 3 Walcherse vrouwen gaan de uitdaging aan. Elk van hen heeft de uitdaging euro 10.000,00 aan sponsorgeld bijeen te sprokkelen. AD Questo draagt daar graag een steentje aan bij.

U kunt ook bijdragen aan dit goede doel: https://www.muskathlon.com/nl-nl/doneren

In samenwerking met https://www.muskathlon.com/nl-nl/partnersnl/opendoors https://www.muskathlon.com/nl-nl/partnersnl/compassion

 

!!! GO FOR IT LADIES !!!!!

 

 

 

Elisha Mercelina naar Kenia voor KenNeth.AD Questo sponsort haar reis naar dit grote Afrikaanse land.

Zelf schrijf Elisha daarover:

Bedankt dat u mij wilt sponseren en mij wilt steunen en een steentje wil bijdragen aan mijn reis naar Kenia.

Ik ga 20 april naar Kenia naar het plaatsje Voi om daar vrijwilligerswerk te gaan doen!

We gaan een moestuin aan leggen en onderhouden, verder bouwen aan een school en de meubels daarvoor maken en verschillende weeshuizen en basisscholen bezoeken.

De bedoeling van dit project is dat we het na een aantal jaren kunnen overdragen aan de bevolking daar zodat ze hun eigen bestaan en bron van inkomsten kunnen creeëren!

En dat vind ik persoonlijk onwijs mooi en daarom heb ik besloten mee te gaan op deze reis en zo een klein steentje bij te dragen voor een verbetering in Kenia.

Link naar KenNeth

 

Zeeuws LEF. Zelfstandig wonen initiatief.

AD Questo heeft gezorgd voor een ontspannen cadeau bij de opening op 1 februari 2014. De spelen basis Catan, Steden en Ridders en de uitbreiding met de Zeevaarders bleken de favoriet bij veel bewoners.

Stichting "Zeeuws Lef" is een woonproject voor jongeren die zelfstandig willen wonen. Deze jongeren hebben een normale begaafdheid, maar worden beperkt door een aan autisme verwante stoornis.
Binnen Zeeland hebben wij geen passende stichting kunnen vinden, vandaar dat wij als ouders hebben besloten een oplossing voor onze kinderen te zoeken. Ook onze kinderen hebben recht op een toekomst waarin ze zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen.
Stichting Zeeuws Lef wil een kleinschalig woonproject realiseren van 8 woningen met een gemeenschappelijke zorgwoning in Middelburg. De zorg en begeleiding wordt volledig door ouders/vrijwilligers uitgezocht en gecoacht, zodat we zorg op maat kunnen leveren voor iedere jongere.

Een woonvorm die voorkomt dat ze vereenzamen in de maatschappij ofwel minder zelfstandig kunnen wonen.

Zeeuws Lef

 

Vakantie voor Tsjernobylkinderen

Een groep vrijwilligers in Vrouwenpolder stelt huis en tijd beschikbaar om kinderen uit de Oekraine een onvergetelijke zomervakantie in Nederland door te laten brengen. http://tsjernobylkinderenvrouwenpolder.nl

 

Bazaar Grijpskerke

Veel inwoners van Grijpskerke zetten elk jaar hun schouders onder de organisatie en medewerking aan de befaamde bazaar van Grijpskerke aan het einde van de zomervakantie. In 2013 bracht de Bazaar weer ruim 24000 euro op voor het goede doel van dat jaar, voor de bestrijding van malaria in Ghana. De stichting wil een trainingslokaal met werk- en opslagruimte realiseren. Bazaar Grijpskerke

 

Een groep hardlopers.

Zij sponsoren daarmee de bouw van een kleuterschool in Indonesië per hardgelopen kilometer. U kunt daar alles over lezen op http://www.kleuterschoolindonesie.nl